Zara Haarlem: Adres, tijden, aanbod en meer


De populaire modewinkel Zara is ook in Haarlem te vinden. Hier vind je de adres gegevens, openingstijden en andere handige informatie over deze vestiging van het groeiende kledingmerk.
Sinds 13 augustus 2013 is deze negentiende winkel geopend. En net als bij de de andere Zara winkels, kan er gerekend worden op een respectabele stroom kopers. Wil je je ook onder dat gezelschap begeven, dan vind je hier alle info die je nodig bent over de vestiging in Haarlem.

Wanneer is de winkel in Haarlem open?

De openingstijden van Zara Haarlem zijn als volgt:

Zondag
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Gesloten
13:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 21:00
10:00 – 18:00
10:00 – 17:00


Iedere donderdag avond is er koopavond. Zondag is de winkel gesloten.

Het adres en contactgegevens

Zara ingang
Zara Haarlem vind je op de volgende lokatie:
Grote Houtstraat 93,
2011 SH
Haarlem
Noord-Holland

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
Zara Haarlem

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Zara Haarlem 52.378769, 4.633028

Zara Haarlem zit aan de Grote Houtstraat

Je kunt de winkel ook direct telefonisch bereiken. Dit, terwijl bij veel winkels dat niet mogelijk is, of alleen via een cntraal landelijk nummer. Het telefoon nummer van deze vestiging: +31 (0) 23 512 3900

Het assortiment van de Haarlemse vestiging

Niet iedere Zara winkel voert dezelfde producten. De producten zijn onderverdeeld in de volgende categorien:

  • Dames,
  • Heren,
  • Kinderen
  • Kleding accessoires
  • Woon accessoires

De winkel in Haarlem verkoopt al deze zaken met uizondering van de home accessoires. Uiteraard is het aanbod dameskleding het grootst, maar ook voor kinderen en mannen is er van alles te verkrijgen bij Zara.

Het winkelmerk Zara

Zara als onderneming is eigendom van de groep Inditex. Dit bedrijf is één van de grootste distributiegroepen ter wereld. Andere bekende namen binnen deze groep zijn: Bershka, Massimo Dutti, Oysho, Pull and Bear, Stradivarius, Tempe, en Uterqüe. Van origine komt het uit Spanje en in dit land vind je dan ook meer dan 450 Zara winkels. Anno 2015 zijn er in Nederland 25 winkels geopend. Maar dit aantal is gestaag groeiende, dankzij het aanhoudende succes van de modeformule.

Ook in veel andere Westerse Europese landen vind je Zara winkels. In België zijn er bijvoorbeeld 27 winkels en in Duitsland maar liefst 79 Zara-vestigingen te vinden. Ook in het Verenigd Koninkrijk (67), Frankrijk (128), Portigal (84) en Italie (102) is het merk wijdverbreid. Daarnaast is er nu ook de online variant. Niet in alle landen, maar wel in Nederland en de omringende landen.

Zara op internet

Andere links: