Primark Eindhoven Informatie – Grootste van Nederland!


Primark, de populaire modeketen uit Ierland, heeft sinds 2013 ook een vestiging in Eindhoven geopend. De officiƫle opening vond plaats op 19 november en het lintje is doorgeknipt door de Eindhovense VVD-wethouder Monique List. Ze was terecht extra trots op deze nieuwe winkel in haar stad. Vooral ook vanwege het feit dat het meteen de grootste Primark-vestiging in heel Nederland is!

Het belang voor de stad

De verwachting is natuurlijk dat het veel winkelende bezoekers naar de stad zal trekken. En dat brengt natuurlijk allerlei positieve effecten voor de gehele stad met zich mee. Denk aan horeca en parkeergelegenheden. Maar ook andere winkels en de markt kan het nodige voordeel behalen met al de mensen die voor de Primark naar Eindhoven komen.

Primark Eindhoven

PrimarkEindhovenFrontDe nieuwe vestiging in Eindhoven is met zijn oppervlakte van meer dan 7000 m2 gerust enorm te noemen. De winkel beslaat maar liefst vier verdiepingen. op de begane grond vind je de damesmode. Op de eerste verdieping vind je nog meer dameskleding, maar ook cosmetische producten. Op de tweede en hoogste verdieping is de herenmode en kindermode te vinden. Tot slot is er een kelderverdieping waar je onder andere de schoenen, mode accessoires, huishoudelijke producten en woon accessoires aantreft.

De Primark formule

De Primark is behoorlijk succesvol de afgelopen jaren. Er worden steeds meer winkels in Nederland en andere Europese lande geopend. Ondertussen zijn er al meer dan 270 vestigingen geopend in negen West Europese landen, waaronder Ierland, Verenigd Koninkrijg, Duitsland, Belgiƫ en Frankrijk. In Nederland zijn er zeven winkels te vinden. Naast Eindhoven zijn er ook Primarks in Almere, Hoofddorp, Nijmegen, Rotterdam, Zaandam en Zoetermeer. Daarnaast staan er nog meer gepland, namelijk in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Enschede en Venlo.

Het Primark assortiment

Bij de Primark is in de eerste plaats veel damesmode te koop. De prijzen zijn relatief laag, terwijl de kleding toch modieus en trendy is. De Primark zorgt ervoor dat het aanbod altijd in lijn is met de laatste modetrends en ontwikkelingen. De kleding is over het algemeen eenvouding qua kleur en materiaal gebruik. Alle kleding die verkocht wordt, wordt exclusief voor Primark gemaakt. Daardoor hebben ze toch een uniek aanbod. De kleding wordt verkocht onder een aantal eigen merken.

Maar ook voor de heren en kinderen is er een ruim aanbod bij de Primark. Naast de damesmode worden er ook allerhande mode accessoires verkocht, zoals sjaaltjes, hoeden, sieraden, tassen en dergelijke. Ook is er een uitgebreide selectie op het gebied van cosmetica. Ook schoenen vallen binnen het assortiment van de Primark. Tot slot worden en ook andere producten verkocht, zoals interieur-producten, woon accessoires,

Adres en telefoonnummer van Primark Eindhoven

Je vindt deze vestiging op het volgende adres:
Vestdijk 1
5611 CC Eindhoven
Het telefoonnummer is: 040-2369580

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
Primark Eindhoven

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Primark Eindhoven 51.441115, 5.478216 Wat is dit voor tekst

Openingstijden van Primark Eindhoven

Hieronder vind je de normale en de speciale openingstijden van de Primark Eindhoven:

Zondag
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
12:00 – 18:00
11:00 – 18:30
09:00 – 18:30
09:00 – 18:30
09:00 – 18:30
09:00 – 21:00
09:00 – 19:00
18 April 2014
20 April 2014
21 April 2014
26 April 2014
Hemelvaartsdag
1e Pinksterdag
2e Pinksterdag
09:00 – 19:00
Gesloten
12:00 – 17:00
12:00 – 17:00
12:00 – 17:00
Gesloten
12:00 – 17:00

 

Hoe kom je bij de Primark Eindhoven?

De winkel ligt centraal in het midden van het centrum van Eindhoven. Ideaal dus voor winkelend Eindhoven. De winkel is gelegen tegenover het Centraal Station in Eindhoven. De afstand is klein en in een paar minuten te belopen. Bij het station is natuurlijk ook een bushalte te vinden, dus ook op die manier kom je gemakkelijk bij de Primark.

Met de auto

Maar ook met de auto kom je eenvoudig bij de Primark. Er zijn namelijk meerdere parkeergarages in de buurt te vinden. De dichtstbijzijnde is de parkeergarage aan de Mathildalaan. Daar zijn een kleine 1200 parkeerplaatsen beschikbaar.

Gerelateerd:

Andere links: